Mindenkit szeretettel várunk: http://www.konyhanyelven.hu
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz,
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhanyelven vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Mindenkit szeretettel várunk: http://www.konyhanyelven.hu
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz,
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhanyelven vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Mindenkit szeretettel várunk: http://www.konyhanyelven.hu
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz,
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhanyelven vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Mindenkit szeretettel várunk: http://www.konyhanyelven.hu
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz,
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhanyelven vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Amur:
Elkészítés:
Tipp: A ratatouille-t elkészíthetjük
sütőben is, úgy, hogy a padlizsánt előtte serpenyőben olajon megpuhítjuk
és az összetevőket egymásra rétegezve egy hőálló tálba tesszük. Majd
180 fokos sütőben, kb. 45-50 perc alatt elkészítjük.A ratatouille-t
készíthetjük gombásan is, ha sütőben készítjük, akkor pedig szórhatunk
reszelt parmezán sajtot is a rétegek közé.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!