Finom és egészséges: Szalonnával töltött,csuka.

Mindenkit szeretettel várunk: http://www.konyhanyelven.hu

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz,

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 16 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 2 db
  • Fórumtémák - 1 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

Konyhanyelven vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Mindenkit szeretettel várunk: http://www.konyhanyelven.hu

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz,

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 16 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 2 db
  • Fórumtémák - 1 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

Konyhanyelven vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Mindenkit szeretettel várunk: http://www.konyhanyelven.hu

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz,

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 16 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 2 db
  • Fórumtémák - 1 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

Konyhanyelven vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Mindenkit szeretettel várunk: http://www.konyhanyelven.hu

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz,

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 16 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 2 db
  • Fórumtémák - 1 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

Konyhanyelven vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elkészítés

  1. A megtisztított csukát besózzuk. Fél órán át állni hagyjuk.
  2. Összegöngyölt baconszalonnával megtöltjük a hasát.
  3. A megtöltött csukát 5mm-enként keresztirányban beirdaljuk, ezáltal sülés után a szálkák a hal fogyasztása során nem érezhetőek.
  4. Sütés előtt a kettévágott almát a hal szájába helyezzük.
  5. Hőálló tepsibe tesszük, meglocsoljuk olajjal, 180 fokon 35 percig sütjük.
  6. Melegen tálaljuk.

Szalonnával töltött egészben sült csuka.

 

Hozzávalók

  • 35 dkg bacon
  • 1,5 kg csuka
  • 0,5 db alma
  • olaj
  • network.hu


  • Elkészíté:

    1. A megtisztított csukát besózzuk. Fél órán át állni hagyjuk.
    2. Összegöngyölt baconszalonnával megtöltjük a hasát.
    3. A megtöltött csukát 5mm-enként keresztirányban beirdaljuk, ezáltal sülés után a szálkák a hal fogyasztása során nem érezhetőek.
    4. Sütés előtt a kettévágott almát a hal szájába helyezzük.
    5. Hőálló tepsibe tesszük, meglocsoljuk olajjal, 180 fokon 35 percig sütjük.
    6. Melegen tálaljuk.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu